top of page
Yoga Symmetry

Pilates és jóga workshop
Csapatépítés

Tematikus táborok

További részletekért látogassa meg Facebook oldalunkat, az események rovatunkat.

Rafting Team

Mountain bike
Canyoning
Vadvizi evezés
LAKÓSOROLÁS

Ezeket a tevékenységeket kérésre és szakosodott partnereinkkel együttműködve megszervezzük.

Hiking in Nature

Hegyi kirándulások

Igény szerint szervezzük, vagy a környéken különböző hegyi rendezvényeket szervező munkatársaink kínálatából választhat. Frissítjük és közzétesszük honlapunkon.

Miért mi?

 

Az Entre Cascade ötvözi a modernitás elemeit, a kényelmet a természet közepén, és személyre szabott szolgáltatásokat kínál egy kivételes nyaraláshoz.

A Bedeleu-hegység és a Scarita Belioara Természetvédelmi Terület közelében, a Sipote-vízesés , a Ponorului Hunters környékén, a Huda lui Papara-barlang és a Sárkányok Kapuja közelében elhelyezkedő helyszínünk felejthetetlen élményt kínál, akár egy pihentető tartózkodás, üzleti tevékenység vagy aktív nyaralás a természet közepén.

Kínálunk 3 nyaralóházat , mindegyik 50 négyzetméter alapterületű, 2 szobával és 2 fürdőszobával, belső lépcsővel és saját terasszal, ideális gyermekes családok számára. A tágas belső udvar az egész család számára kínál játék- és kikapcsolódási lehetőséget, ahol közösen végezhetnek sport- és szabadidős tevékenységeket. A közös étkező 20 férőhelyes, ételkészítési hellyel, pavilonnal, terasszal és vizes helyiségekkel rendelkezik.

A vendégház saját, tágas parkolóval és ingyenes Wi-Fi-vel rendelkezik.

Miért a kaszkádok között?

 

Szerintem nincs olyan falu, mint Brazestiul, amelyet földrajzilag 2 meredek és vad völgy határol be, számos vízeséssel, sajnos túl kevéssé népszerűsített és ismert.

A falu keleti részén található a Danila-völgy , 2 gáttal és 3 vízeséssel, melyek közül az egyik nagyon látványos, körülbelül 20 méter magas. Nyugaton a Valea Morilor található, ahol a turisták élvezhetik az erdő hűvösségét és megcsodálhatják a parkosított vízesés szépségét.

Ebben a völgyben korábban legalább 5 malom működött, innen a jelenlegi elnevezés. A Valea lui Danila név, ahogy a történetek mesélik, egy más helyről idetelepült kovácstól származik, aki a környékbeli háztartások ökreinek patkolásával foglalkozott.

IMG-20220509-WA0018_edited.jpg

Benyomások a helyi turisztikai látványosságokról

Ponor vadászatai

"komplex rezervátumról van szó, talán az egyetlen ilyen jellegű megkönnyebbülés Romániában."

Viorel Ludușan barlangkutató

Lépcső Belioara

geo-botanikai rezervátum a Nagy-hegység masszívumában, magas hegycsúcsokkal, tornyok formájában (Bleantului Corner, Piatra Belii, Vârful Negrilii) és számos barlanggal (Bikakosár, Feneketlen barlang, Vörös-barlang, Hosszú-barlang, Szerzetes barlangja) barlang), Fülöp-barlang, Kereksarok-barlang stb.).

Papara Huda barlangja

a Trascău-hegység barlangja , ahol minden szuperlatívusz felhalmozódik: a leghosszabb, a legrögösebb, a legnehezebb, a legnagyobb csarnok, a legmagasabb galériával, a leghosszabb földalatti pályával, a legnagyobb áramlással, a legnagyobb vízeséssel , Európa legnagyobb denevérkolóniája.

WhatsApp Image 2022-05-10 at 17.19.27.jpeg

“Not all those who wander are lost.”

J.R.R. Tolkien

Kapcsolatba lépni

Sat Brazesti, str. Principala nr. 95, jud. Alba

intrecascade@gmail.com | 0040-756-934-755

Va multumim!

BELSŐ SZABÁLYZAT

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

bottom of page