top of page
IMG-20220507-WA0013.jpg
puct gastronomic local Apuseni- Intre Cascade.jpg
IMG_20210911_102305 (1).jpg

Képgaléria

top1.jpg

Szállás ajánlat

 

  • 4 kabin 2 szobával és 2 fürdőszobával (egy fürdőszoba és egy zuhanyzós fürdőszoba)

  • 1 közös ebédlő , étel elkészítési és felszolgálási lehetőséggel

  • teljesen berendezett és felszerelt konyha

  • nagy felületű, bútorokkal felszerelt fa pavilon

  • grill és vízforraló

  • pihenésre kialakított hely függőágyakkal

  • szabadidős létesítmények: asztalitenisz, darts, röplabda, íjászat, trambulin, gyermekmedence, film nagy szabadtéri képernyőn

Mindegyik nyaralóhoz két fedett terasz tartozik, elöl egy tágas terasz asztallal és padokkal, hátul pedig egy terasz. Vendégeink rendelkezésére áll a mintegy 6200 négyzetméteres nagy udvar is, ahol labdajátékok, röplabda, foci, tollaslabda, íjászat, trambulin, szabadtéri nagyképernyős film stb.

Helymeghatározási lehetőségek

Elhelyezkedésünk egy csendes környéken, a festői Brazesti falu szélén, Valea Ariesuluiban található, szelíd és erdős dombokkal, patakokkal és vad vízesésekkel körülvéve.

A területet különleges mikroklíma jellemzi, egész évben enyhe hőmérséklet jellemzi. Az E75 Torda Campeni főút rendkívül könnyű megközelíthetősége , egyrészt a közeli turisztikai látványosságok sokasága, másrészt az udvar tágas terei, valamint a tágas szobák, kényelmes teraszok, biztonságos játszóterek jelentik a helyszínt. egy emlékezetes nyaralásról.

Vendégeink pihenhetnek a kertben , a napon, a teraszon vagy az ingatlant határos hűvös erdőben . A kertből könnyen megközelíthető a völgyet átszelő hegyi patak , és kirándulásokat tehet a mintegy 200 méteres távolságban található lenyűgöző vízeséshez .

Lehetséges sporttevékenységek: túrázás , horgászat (hegyi vizeken vagy Kosban), hegyi kerékpározás , rafting , foci , tollaslabda, íjászat, asztalitenisz vagy röplabda az ingatlan udvarán. A környéken Apusenilor mocanita túrákat is szerveznek, és meglátogathatja a Baia de Aries strandot , amelyet teljesen felújítottak és korszerűsítettek.

Este tábortüzet is szervezhet hegyi dalok kíséretében gitáron .

bottom of page