top of page

Facilitati si obiective turistice 

Elhelyezkedésünk egy csendes környéken, a festői Brazesti falu szélén, Valea Ariesuluiban található, szelíd és erdős dombokkal, patakokkal és vad vízesésekkel körülvéve.

A területet különleges mikroklíma jellemzi, egész évben enyhe hőmérséklet jellemzi. Az E75 Torda Campeni főút rendkívül könnyű megközelíthetősége , egyrészt a közeli turisztikai látványosságok sokasága, másrészt az udvar tágas terei, valamint a tágas szobák, kényelmes teraszok, biztonságos játszóterek jelentik a helyszínt. egy emlékezetes nyaralásról.

Vendégeink pihenhetnek a kertben , a napon, a teraszon vagy az ingatlant határos hűvös erdőben . A kertből könnyen megközelíthető a völgyet átszelő hegyi patak , és kirándulásokat tehet a mintegy 200 méteres távolságban található lenyűgöző vízeséshez .

Lehetséges sporttevékenységek: túrázás , horgászat (hegyi vizeken vagy Kosban), hegyi kerékpározás , rafting , foci , tollaslabda, íjászat, asztalitenisz vagy röplabda az ingatlan udvarán. A környéken Apusenilor mocanita túrákat is szerveznek, és meglátogathatja a Baia de Aries strandot , amelyet teljesen felújítottak és korszerűsítettek.

Este tábortüzet is szervezhet hegyi dalok kíséretében gitáron .

bottom of page