top of page

Facilitati si obiective turistice 

         Locatia noastra se afla intr-o zona linistita, la marginea pitorescului sat Brazesti din Valea Ariesului,  inconjurat de dealuri domoale si impadurite, parauri si cascade salbatice. 

           Zona beneficiaza de un microclimat aparte, temperaturile fiind blande pe tot parcursul anului.  Accesul extrem de facil, la drumul national E75 Turda Campeni, multitudinea obiectivelor turistice din apropiere pe de-o parte, dar si spatiul generos al curtii si camerele spatioase, terasele confortabile, locuri de joaca in siguranta pentru copii pe de alta parte reprezinta premisele unei vacante memorabile.

      Oaspetii nostri pot sa se relaxeze in gradina, la soare, pe terasa sau in padurea racoroasa care margineste poprietatea. Din gradina se poate ajunge foarte usor la paraul de munte care strabate valea si se pot face excursii spre cascada impresionanta aflata la o distanta de aproximativ 200 de metri. 

          Posibile activitati sportive sunt: drumetiile, pescuitul (ape de munte sau in Aries), mountain bike, rafting, fotbal, badminton, tir cu arcul, tenis de masa sau volei in curtea proprietatii. In zona se organizeaza de asemenea plimbari cu mocanita Apusenilor si se poate vizita strandul din Baia de Aries care a fost complet renovat si modernizat.

          Seara se poate organiza foc de tabara acompaniat de cantece de munte la chitara.

bottom of page